-2.1 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava A1 obmanjuje korisnike o razlozima gašenja N1

A1 obmanjuje korisnike o razlozima gašenja N1

Pozivamo A1 da javno objavi službenu prepisku o pregovorima za emitiranje N1 televizije.

Neka svojim korisnicima, gledateljima N1 televizije i cjelokupnoj javnosti otkrije svoje prave namjere.

A one su ne samo pokušaj da s tržišta eliminira najgledaniji kabelski kanal u svojoj ponudi, nego da ucjenom postavlja uvjete kojima je jedini cilj poslovno uništenje kanala N1.

A1 nikada nije imao namjeru pregovarati. Želio je ultimativno nametnuti cijenu od 0,75 kuna za emitiranje news kanala koji prozvodi 13 sati programa uživo za svoje gledatelje u Hrvatskoj.

Pozivamo korisnike da dobro pogledaju svoje račune koje mjesečno plaćaju tom operateru. Neka usporede taj račun sa cijenom od 0,75 kuna, koju je A1 ultimativno postavio kao “tržišnu” cijenu za emitiranje kanala N1 u svojoj ponudi.

Zbog korisnika, zbog svojih gledatelja, N1 je pristao i na tu cijenu. Javno smo objavili i stojimo iza toga: spremni smo svoj program ustupati i besplatno i po cijeni od 0,75 kuna na određeni rok od 6 mjeseci dok se ne promijeni Zakon o elektroničkim medijima ili ne raspiše natječaj za slobodne televizijske frekvencije, prenosi N1.

Ni na A1 više nećete moći gledati N1 i Sport Klub

Otvoreni rat, A1: Za 3 kanala tražili 28% veću cijenu od iznosa koji plaćamo za 15 kanala; Netočni navodi A1: Ponudili smo im iste uvjete i istu cijenu kao dosad

Ministrica Obuljen Koržinek o slučaju N1 i A1: N1 je nakladnik registriran u Luksemburgu. Poslovna odluka, nije to odluka Vlade i politike

Najnovije

Još iz rubrike