9.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Bauk: Neka se i Plenković malo skulira, Zlata je zlata vrijedna

Bauk: Neka se i Plenković malo skulira, Zlata je zlata vrijedna

Iz Ureda predsjednika Republike poslali su novi dopis Državnom sudbenom vijeću u kojemu obavještavaju da Zoran Milanović neće predložiti za predsjednika Vrhovnog suda niti jednog od prijavljenih kandidata i predlaže DSV-u žurno ponavljanje javnog poziva, a sve je komentirao SDP-ov Arsen Bauk, prenosi N1.

Rekao je da je Vlada Andreja Plenkovića napisala površan, podnormiran zakon iz kojeg je, nakon odluke Ustavnog suda, jasno da mu trebaju dopune.

“Neka se malo i predsjednik Vlade skulira u ocjenjivanju kandidata, a pogotovo jer mu je i Ustavni sud dao packu za loše napisan zakon”, poručio je Arsen Bauk pa dodao da je Ured predsjednika postupio po odluci Ustavnog suda i pozvao DSV da raspiše novi javni poziv.

“Još jučer ujutro je stav HDZ-a bio da će se o gospođi Đurđević raspravljati kad vide program, a popodne su ju diskvalificirali. Ta svjetlosna brzina promjene stava garantira nam dinamičan i buran nastavak ove priče.

Promjene su moguće, nisu česte, ali ne treba gubiti nadu, a ova kandidatkinja je zlata vrijedna”, rekao je Bauk.

Potpuni obrat, sad Milanović traži od DSV-a javni poziv za Zlatu Đurđević

VIDEO Žestoki Plenković otvara Ustavnu krizu: Đurđević se uvaljala u blato, neće biti izabrana za predsjednicu Vrhovnog suda

VIDEO Milanović brutalno iskren: Zlostavljali su Kolindu; Malenica je njuškalo; Ustavni sud je sud, kao DDR demokratski; HDZ je osuđen pa želi kontrolu Vrhovnog suda; Krade se…

Polemika oko Zlate Đurđević: Šovinističko-suverenistički nasrtaj ili novinarski bastard u glasilu petokolonaša

Najnovije

Još iz rubrike