9.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Komentirala težinu Danijele Dvornik pa joj je ona ubrzo odgovorila na sebi...

Komentirala težinu Danijele Dvornik pa joj je ona ubrzo odgovorila na sebi svojstven način: Nebitno je

Danijela Dvornik redovito trči pa ponekad objavi i fotografiju dok to radi, a ovog puta se uz niz komplimenata našao i jedan komentar na račun njezinog viška kilograma.

Danijela Dvornik (54) često je aktivna na Instagramu na kojem ju prati 100.000 ljudi, a ovog puta je podijelila svoju fotografiju s trčanja i otkrila što ju sve čeka tijekom dana.

“Puše bura, ali to nije ništa. Trening sam već odavno odradila, doručkovala, otišla na frizuru i već sam na trajektu za Split, a tamo imam još jedan trening za odraditi”, napisala je Danijela. Mnogi njezini pratitelji su komentirali kako odlično izgleda u crnoj, sportskoj kombinaciji.

“Danijela, izgledaš top. Predivna si žena”, “Bravo Danijela, ti ko bura svugdje stigneš, a svašta nešto i obaviš”, “Ja mislim da izgledate savršeno”, “Samo hrabro”, napisali su joj.

No bio je tu i jedan komentar koji se istaknuo jer je pratiteljica komentirala Danijelinu težinu. “Vidi se, ima malo viška kilica”, napisala je.

Dvornik joj je ubrzo odgovorila. “Uvijek ima viška, ali nisam manekenka, uostalom najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više, manje… Nebitno je”, istaknula je.

U obranu su joj stali i njeni pratitelji. “Žena je zmaj”, “Svatko vidi ono što hoće, ja ne, odlična je”, “Je li vam sad lakše kad ste to rekli?”, napisali su.

Pratiteljica se ubrzo ispravila da nije ništa loše mislila, a Danijela joj je odgovorila da je sve u redu i da se ne brine, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike