8.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Grafite 'četiri S' u Slavonskoj ulici u Vukovaru ispisivala su djeca

Grafite ‘četiri S’ u Slavonskoj ulici u Vukovaru ispisivala su djeca

Policijski službenici Policijske postaje Vukovar dovršili su kriminalističko istraživanje oštećenja fasade obiteljske kuće 22-godišnjaka u Slavonskoj ulici u Vukovaru, kao i njegovog osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, a koje je oštećenik policiji prijavio 19. ožujka.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako su navedena oštećenja ispisivanjem neprimjerenih grafita lak sprejem počinili dvoje djece, o čemu je policija dostavila posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, piše vukovarsko-srijemska policija.

Grafiti na nekoliko lokacija

Na nekoliko lokacija u Vukovaru pojavili su se neprimjereni grafiti, objavljeno je prije četiri dana. Uglavnom se radi o natpisima na ćirilici kao što su Srbija i četiri slova S. Policijski službenici zatekli su neke od počinitelje prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu.

Na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru u petak popodne osvanuli su neprimjereni grafiti. Radi se o natpisima na ćirilici kao što su Srbija i četiri slova S.

“Oštećenici su u petak oko 18 sati prijavili neprimjerene grafite na njihovom objektu, na obiteljskoj kući, garaži te na automobilu. Neprimjereni grafiti pojavili su se na nekoliko lokacija po gradu.

Policijski službenici zatekli su neke od počinitelja prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu. Privedeno je nekoliko ljudi zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Šteta se procjenjuje”, rekao je prije četiri dana za Dnevnik.hr glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Velikosrpske provokacije u Vukovaru: Grafiti na nekoliko lokacija po gradu, uhićeno nekoliko ljudi

Najnovije

Još iz rubrike