8.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Puni su sebe: Ovo je pet najumišljenijih horoskopskih znakova

Puni su sebe: Ovo je pet najumišljenijih horoskopskih znakova

Prema astrologiji, pet je horoskopskih znakova koju su puni sebe i izuzetno im je stalo do svog fizičkog izgleda te žude za komplimentima. Narcisoidni su i traže pažnju drugih ljudi. Ovo je pet najumišljenijih horoskopskih znakova, prenosi N1.

Vaga
Prema astrologiji, osobe rođene u ovom znaku su plitke i pune sebe. Vage imaju prirodni afinitet prema vizualnoj ljepoti na način kakav nema nijedan drugi znak. Iako Vage znaju da izgled nije sve, vole se okružiti privlačnim ljudima, kako u prijateljstvu, tako i u vezama.

Blizanci

Blizanci vole uvijek dobro izgledati i vole da ih druge osobe cijene. Budući da je riječ o jednom od najfleksibilnijih i najekstrovertnijih horoskopskih znakova, Blizanci će lako promijeniti svoj stav ako to znači da će dobiti novog prijatelja. Osobe rođene u ovom znaku jednoj osobi će ispričati jednu priču, a potom će drugoj osobi ispričati potpuno drugu verziju ako to znači da će prikupiti simpatije većeg broja ljudi.

Bik

Bik je inače pouzdana osoba, ali osobe rođene u ovom znaku mogu biti izuzetno površne. Iako se za Bikove kažu da su vrijedni, u nekim situacijama može ih nadvladati njihova materijalistička strana. Kada dođe do takvih situacija, teško je izaći na kraj s Bikovima jer smatraju da zaslužuju samo najbolje.

Djevica

Iako se Djevice smatraju jednim od najinteligentnijih horoskopskih znakova, Djevice imaju visoko postavljene standarde koje primjenjuju i na druge. Djevice često znaju ocjenjivati i prosuđivati druge ljude na osnovu izgleda ili prvog dojma. Nakon toga, teško im je promijeniti mišljenje.

Lav

Lavovi obožavaju pažnju drugih ljudi. Osobe rođene u ovom znaku su s jedne strane izuzetno vjerne, a s druge strane žude za pažnjom, piše MSN. Lavovi će učiniti sve kako bi bili u središtu pažnje, a da bi to ostvarili ponekad znaju raditi protiv svojih uvjerenja.

Najnovije

Još iz rubrike