8.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno DORH počeo izvide oko smrti Milana Bandića, završen obdukcijski nalaz

DORH počeo izvide oko smrti Milana Bandića, završen obdukcijski nalaz

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu završio je obdukcijski nalaz za Milana Bandića i taj nalaz proslijeđen je kliničkoj bolnici Sveti Duh koja je i tražila obdukciju, obzirom da je u toj bolnici nastupila smrt Milana Bandića 28. veljače ove godine, doznaje Jutarnji list.

Istodobno, DORH je Jutarnjem danas potvrdio kako je počeo s izvidima oko smrti Milana Bandića.

“Nastavno na Vaš upit, možemo odgovoriti da je u tijeku provođenje izvida, a nakon provedenih izvida javnost će o utvrđenom biti obaviještena. Kako su izvidi sukladno članku 206. f Zakona o kaznenom postupku tajni tako Vam za sada nismo u mogućnosti dati više informacija ni odgovoriti na daljnja pitanja”, odgovorila je Jutarnjem zamjenica općinskog državnog odvjetnika Ksenija Jurin Panić.

Što se tiče izvida koje provodi Državno odvjetništvo, osim te medicinske dokumentacije moguće je da će se ispitati svi relevantni svjedoci vezano uz okolnost smrti Milana Bandića. Međutim, DORH ne precizira koga i u kojem roku će ispitivati.

Obzirom na različite verzije boravka i provođenja zadnjih sati zagrebačkog gradonačelnika na zagrebačkom Vrhovcu, Državno odvjetništvo bi od policije moglo zatražiti da od teleoperatera zatraži i ispis poziva, poruka te druge telekomunikacijske korespondencije u navedeno vrijeme, a i pregled sve relevantne dokumentacije, piše Jutarnji.

DORH će se ipak baviti okolnostima smrti Milana Bandića

Evo što piše u kaznenoj prijavi protiv Natalije Price i Bandićevih suradnika

Lovrić o spekulacijama oko smrti Bandića: Ne bih komentirao napise žute šampe; Fake news

Odvjetnica obitelji Bandić: Pisanje o okolnostima smrti je medijski linč

Najnovije

Još iz rubrike