9.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Carević nakon pobjede dobio otkaz: I klub priznao da je malo čudno,...

Carević nakon pobjede dobio otkaz: I klub priznao da je malo čudno, nije valjda zbog onog što je pjevao?

Zagrebački drugoligaš, a nekad i član elitnog razreda hrvatskog nogometa, NK Rudeš objavio je kako Mario Carević nije više trener tog kluba. Otkaz je Carević dobio nakon jučerašnje pobjede kod četvrtoplasiranog BSK-a, što je bio sjajan rezultat za Zagrepčane.

”Klub je danas sporazumno raskinuo suradnju s trenerom Carevićem. Na prvu zvuči pomalo čudno nakon pozitivnog niza koji je ostvario trener Carević sa svojim stručnim stožerom, međutim dogovor kluba s trenerom Carevićem bio je da klub uvede u mirne vode drugoligaškog opstanka, što je i ostvareno. Ovim putem treneru Careviću zahvaljujemo na iznimno uspješnoj suradnji i ostvarenju zacrtanog cilja. Želimo mu puno sreće u daljnjim trenerskim angažmanima”, stoji u priopćenju.

No ima nekih koji su ovaj otkaz povezali s videom koji se još uvijek može naći na društvenim mrežama, a na kojem dio igrača Rudeša i dojučerašnji trener uz pjesmu Vinka Coce ”Kad umren umotan u bilo” uživaju u velikoj pobjedi zagrebačkog kluba tijekom vožnje na povratku iz Slavonije, piše Gol.hr

U svakom slučaju, Carević više nije trener Rudešana…

Najnovije

Još iz rubrike