8.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mladen Grdović dijamantnim prstenom tražio oprost od svoje Brankice, ljubavi su odlučili...

Mladen Grdović dijamantnim prstenom tražio oprost od svoje Brankice, ljubavi su odlučili dati još jednu šansu

Mladen i Brankica Grdović nekoliko su se puta mirili i prekidali, a čini se kako su nakon rastave u listopadu prošle godine svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu.

Mladen Grdović i njegova Brankica u listopadu prošle godine službeno su se rastali, no čini se kako su svojoj ljubavi ipak odlučili dati još jednu šansu. 62-godišnji Grdović je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s Brankicom te je rekao da često idu zajedno u šetnju i dosta vremena provode zajedno.

Kako javlja RTL, par se pomirio, a Mladen je dijamantnim prstenom zamolio svoju bivšu za oprost. Navodno ponovno i žive zajedno u kući iz koje se Brankica bila iselila.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili, a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja.

“Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh”, izjavio je Mladen prije nekoliko godina, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike