19.8 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dnevnik Nove TV u posjedu rukom pisanih uputa koje Mamiću objašnjavaju kako...

Dnevnik Nove TV u posjedu rukom pisanih uputa koje Mamiću objašnjavaju kako da traži izuzeće predsjednika suda i suca Vekića

Dnevnik Nove TV u posjedu je uputa koje Zdravku Mamiću sugeriraju kako da tijekom sudskog postupka u Osijeku traži izuzeće predsjednika tog suda Zvonka Vrbana i suca Zorana Vekića.

Dnevnik Nove TV u posjedu je rukom pisanih uputa kojima se tijekom sudskog postupka u Osijeku, Zdravku Mamiću sugerira i stručno objašnjava na koji način može tražiti izuzeće predsjednika tog suda Zvonka Vrbana, ali i suca Zorana Vekića.

Zdravko Mamić tvrdi da je zahtjev napisao sudac Vekić uoči jednog od ročišta. U zahtjevu se, među ostalim, navodi da su se i Vrban i Vekić osobno sastajali s Mamićem zbog čega su suci pristrani.

Isti zahtjev, prema Mamićevim tvrdnjama, dostavljen je i tužiteljstvu. Prvi čovjek osječkog suda u kratkom telefonskom razgovoru rekao nam je da je više puta traženo njihovo izuzeće što nije i provedeno u djelo. Provjerit će je li riječ o Vekićevu rukopisu s onima koji postoje u spisima.

Najnovije

Još iz rubrike