Bjelica: Igramo na rezultat i pobjedu

Svi su osječkom klubu bili zadovoljni s takvim raspletom utakmice.

– Te utakmice u kojima su unaprijed upisani bodovi u pravilu su najteže. Ni ova današnja nije bila drugačija. Dosta smo teško izborili pobjedu, mogla je na kraju biti i nešto rezultatski uvjerljivija, ali je i ovako zaslužena. S nova tri boda idemo na stanku. Nekoliko dana ćemo se odmoriti, potom regeneracijski odraditi idući tjedan, da bi se nakon toga najozbiljnije pripremali za iduće gostovanje u Puli, izjavio je trener Nenad Bjelica za klupske stranice.

Uz odličnu timsku igru, i pojedinci su nastavili poboljšavati osobnu statistiku.

Ivušić je 15. utakmicu sačuvao mrežu netaknutom, Bočkaj je upisao devetu asistenciju, a Mierez 18. gol u sezoni.

– Stvarno je sve bilo onako, kako smo očekivali. Idemo dalje, pripremiti se za iduću utakmicu u Puli i pokušati i tamo osvojiti nova tri boda. Protiv Istre krećemo sa serijom gostovanja, no sada nas zanima samo što bolja priprema za susret s Puljanima, rekao je Bjelica te dodao za kraj:

– Prepoznajemo problem na terenu i moramo ga na neki način riješiti. Uostalom, igramo na rezultat i na pobjedu. To je najvažnije, da ekipa bude defanzivno stabilna, prema naprijed ofenzivna i opasna. Uostalom, od 23 utakmice otkako smo ovdje, mi smo u 22 postigli zgoditak. No, moramo biti čvrsti i u defanzivi. Krenuli smo u rasporedu 3-5-2, u drugom dijelu smo ga promijenili u 4-1-4-1 i tada smo se stabilizirali u obrambenom dijelu, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Share This Article