16.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno RTL ima presliku računa iz Dubaija za koji Mamić tvrdi da dokazuje...

RTL ima presliku računa iz Dubaija za koji Mamić tvrdi da dokazuje kako je ondje platio provod osječkom sucu!

Je li Zdravko Mamić sucu Zvonku Vekiću platio put i hotel u Dubaiju i vodio ga u shopping? Imamo presliku računa kojim se tvrdi da jest!

Sudac Vekić i Zdravko Mamić su u isto vrijeme boravili u istom luksuznom hotelu Rixos Premium Dubai. Slučajnost ili nešto drugo?

Ime gosta: Zvonko Vekić. Datum dolaska: 27. prosinca 2017. Vrijeme odlaska 05. siječnja 2018. Ime drugog gosta: Zdravko Mamić. Vrijeme dolaska 26. prosinca 2017. Odlazak, također 5. siječnja 2018.

Novootvoreni luksuzni hotel Rixos Premium Dubai. Cijena jedne noći na njihovim stanicama trenutno – oko 3000 kuna. Zdravko Mamić u poruci snimljenoj na stick koji je poslao USKOK-u tvrdi da je sudac tamo novogodišnje praznike slavio na njegov račun. Dio toga rekao je i u Mostaru.

“I čovjeka koji je sa svojom prijateljicom i prijateljičinom kćeri 2017. godine proveo sedam dana s menom u Dubaiju čekajući Novu Godinu. Znači, ima prezime, zove se Zvonko Vekić, sudac je Županijskog suda u Osijeku. Predsjednik je vijeća koje je meni potvrdilo drugu optužnicu”, kazao je Mamić.

Sudac Vekić medijima je potvrdio kako je bio u Dubaiju, ali u posjetu suprugu svoje kćeri koji je tada tamo radio kao neurokirurg. Ostaje nejasno zašto nije spavao kod zeta obzirom da je riječ o hotelu koji si i uspješni poduzetnici teško mogu priuštiti.

Iz računa koji glasi na ime Zdravka Mamića vidljivo je kako je, bez boravka, samo za dodatne troškove bivši čelnik Dinama potrošio oko 140.000 kuna. Platio je novogodišnje večere za tri sobe.

Za sobu sebe i supruge, za sobu svoje kćeri i njezinog bivšeg dečka. No, tko je boravio u trećoj sobi za koju je Mamić također platio novogodišnju večeru? Svaka je stajala 3900 dirhama što je oko 6800 kuna.

Zdravko Mamić u tajnama sticka koji je poslao USKOK-u navodi i svjedoke koji mogu posvjedočiti da je bio sa sucem Vekićem, njegovom prijateljicom i njezinom kćeri u Dubaiju kao i da ima dokaze da je sve troškove, uključujući let iz Beograda, smještaj, skupe večere i obilaske muzeja financirao upravo on.

Na svojoj facebook stranici objavio je i fotografiju cipela luksuznog brenda koje je, tvrdi, kupio sucu Vekiću, a čija je cijena 2000 eura, piše RTL.

USKOK o Mamiću: Nije konkretizirao korumpiranost sudaca. Nova otkrića i dokaze iznosi kada to njemu odgovara

Najnovije

Još iz rubrike