8.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Dr. Vukušić i Agrameri predstavili program za izbore u Zagrebu: Zagrepčane godinama...

Dr. Vukušić i Agrameri predstavili program za izbore u Zagrebu: Zagrepčane godinama zatrpavaju obećanjima, često na razini znanstvene fantastike

Na zagrebačkom Velesajmu predstavljen je predizborni program „Agramera“ i kandidatura dr. Hermana Vukušića za gradonačelnika grada Zagreba. Na predstavljanju je bilo i nekoliko predstavnika braniteljskih udruga, a kandidat za gradonačelnika dr. Vukušić i predsjednik Agramera Goran Jelić jedini su od dosad prezentiranih kandidata na zagrebačkim izborima bili aktivni sudionici Domovinskog rata.

Kao prioriteti programa izdvojenim su razvoj, priprema Zagreba za eventualnu novu pandemijsku, gospodarsku i zdravstvenu krizu, dugoročni razvoj Zagreba kao centra gejming industrije, izgradnja jedinstvenog centra za rehabilitaciju djece i mladih s poteškoćama u razvoju u okviru kojeg bi se provodili specijalistički terapijski športski programi (npr. športsko ronjenje), kartica zdravlja kao QR kod sa svim bitnim podacima o zdravstvenom statusu građana grada Zagreba.

Dr. Vukušić je naglasio da je kartica zdravlja posebno važna sada kada predstoji mogućnost novog Covid vala jer bi putem nje sve imune osobe mogle imati slobodan pristup institucijama društvenog i javnog života. Nadalje, kartica zdravlja bitna je i za rekonvalescente, odnosno one koji se oporavljaju od Covida a čije zdravstveno stanje mjesecima nakon preboljene bolesti može biti u statusu težih invalida koji su za opću populaciju gotovo nevidljivi, odnosno nigdje nemaju prednost.

Agrameri su danas rekli kako je šport u Zagrebu uvijek bio važan, ali je danas iznimno važan. Nanovo se referiraju i na prethodnu pandemijsku godinu tijekom koje su mnogi građani (posebno starija populacija) zbog nekretanja i nebavljenja fizičkim aktivnostima dodatno ugrozili svoje zdravlje.

Agrameri nude besplatan šport za djecu, preustroj gradskih športskih struktura (uz osnivanje odjela pri Uredu za šport grada Zagreba za privlačenje sredstava iz EU fondova) te jasnu razdiobu profesionalnog od amaterskog športa.

Agrameri i dr. Vukušić također su se osvrnuli na obnovu grada Zagreba kao i na dugogodišnju komunalno prometnu problematiku koja muči građane grada Zagreba. Po pitanju obnove drže da riječ treba dati struci koja je jasno ustvrdila da obnova mora biti cjelovita i održiva posebice za širu gradsku jezgru a ne samo strukturalna obnova za oštećene objekte.

Po pitanju prometa Agrameri nude rješenja za povećanu prometnu protočnosti kao i povećanu pristupačnost prometu invalidnim osobama.

Dr. Vukušić je izjavio kako će kao gradonačelnik pri svom Uredu imati direktno povezane savjete za ranjivu populacije kao što su invalidi, umirovljenici i LGBTQ+ zajednice.

Referiraju i se na brojna predizborna obećanja a kojima se građani Zagreba zasipaju već godinama a koji se nikad ne ispunjavaju i često su na granici znanstvene fantastike. Agrameri su u tom stilu dali svoje, tako da građanima nude svoj originalni izum „COVID TERMINATOR“ termalni ionizirajući dron koji sa sigurne udaljenosti od 50 do 100 metra u radijusu od 3 km neutralizira i ubija 99,9% Covid virusa. Za razliku od problema sa cjepivima vodećih međunarodnih kompanija Agrameri tvrde da za Covid cjepivo po pitanju opskrbe i pokrivenosti za područje grada Zagreba i okolice neće biti nikakvih problema u najmanje sljedećih godinu dana.

Program je OVDJE

VIDEO Dr. Vukušić: Glasajte za Agramere, imamo stroj COVID terminator; Mislim da imamo šansu za drugi krug i da ćemo u tome uspjeti

Kandidat Agramera dr. Vukušić: Revitalizacija svih gradskih industrija, pogotovo malih i srednjih obrta koji su trenutačno na koljenima

Dr. Vukušić i Agrameri: Poništenje Dinamovog ‘važećeg’ oktroiranog statuta odmah nakon zagrebačkih izbora i ulaska u gradske izvršne strukture

Dr. Vukušić: Prvi vlasnik kultne diskoteke “The Best” prijavljuje se u Zagrebu samo da bi glasao za Agramere

Dr. Vukušić: Zašto Zagreb kao centar gejming industrije

Ugledni psihijatar i najdoktor Herman Vukušić: Zašto sam se kandidirao za gradonačelnika Zagreba

Kandidat na izborima u Zagrebu dr. Vukušić: Pametniji popuštaju, ali onda budale vladaju svijetom

Najnovije

Još iz rubrike