3.9 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Natko Zrnčić Dim o braku: Bilo je trzavica. Volio bih imati djecu

Natko Zrnčić Dim o braku: Bilo je trzavica. Volio bih imati djecu

Bivši skijaš Natko Zrnčić Dim (35) nekada je slovio za veliku nadu hrvatskoj skijanja, ali zbog ozljeda nikada nije uspio ostvariti svoj puni potencijal. U intervjuu za Story otkrio je do sada nepoznate pojedinosti iz privatnog života te poslovnog plana.

Sa suprugom Enom Zdunić u braku je od kolovoza prošle godine, kada su ozakonili šesnaest godina dugu vezu. Kum na svadbi bio mu je dugogodišnji prijatelj i kolega u reprezentaciji, Ivica Kostelić.

– Život mi se nije ni malo promijenio. Živimo skupa kao što smo i prije braka – naglasio je Natko te za Story dodao ‘Supruga me osvojila svojom ljepotom, pozitivnom energijom i sličnim pogledima na svijet.’

Natko naglašava da trzavica uvijek ima, ali da su s vremenom uspjeli posložiti stvari i razviti bolje razumijevanje. Sitnice kojima održava romantiku sitne su, ali znače puno.

Na obiteljskom planu, Natko je samozatajan, ali ne krije da bi rado proširio obitelj.

– Volio bih imati djecu. Vidjet ćemo što će nam budućnost donijeti – kaže bivši skijaš.

– Profesionalno skijanje mi ne fali. Ono što mi nedostaje je veći broj skijaških dana po dubokom novonapadalom snijegu – priznao je Natko za Story. On se nakon umirovljenja posvetio poslu trenera skijanja.

– Svi u mojoj obitelji su dobri skijaši tako da nisu ni trebali poduku, a što se prijatelja tiče, nije bilo vremena zbog obaveza – kaže.

Inače Natko je 2009. godine na Svjetskom prvenstvu u francuskom Val d’Isereu osvojio brončanu medalju u superkombinaciji. To mu je ujedno i najveći uspjeh na velikim natjecanjima, prenose 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike