4 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Strava u Sjevernoj Makedoniji: U požaru se ugušilo dijete (7), noge su...

Strava u Sjevernoj Makedoniji: U požaru se ugušilo dijete (7), noge su mu bile vezane lancima?

Osnovno javno tužiteljstvo u Gostivaru, gradu u Sjevernoj Makedoniji, provodi istragu na mjestu požara u stambenoj zgradi. Na terenu su i forenzičari kako bi se utvrdile sve okolnosti izbijanja požara u kojemu se ugušilo sedmogodišnje dijete. Ono što su zatekli, sve ih je šokiralo.

Požar je izbio u stambenoj zgradi u Gostivaru, gradu u Sjevernoj Makedoniji. Vatrogasci su izašli na teren i pogasili vatru. U požaru se ugušilo sedmogodišnje dijete, priopćeno je iz Osnovnog javnog tužiteljstva.

Vatrogasci, policija i liječnici su na licu mjesta ostali šokirani prizorom. Prvi podaci liječničkog tima upućuju na to da su djetetu noge bile vezane lancima, piše Nova Makedonija.

“Preliminarne informacije medicinskog tima na licu mjesta ukazuju da je dijete tijekom požara bilo vezano lancem na nogama. Prema riječima obitelji, razlog vezanja bio je taj što je dijete bilo agresivno. Tužiteljstvo poduzima sve radnje kako bi utvrdilo moguću kaznenu odgovornost”, navodi se u priopćenju tog tijela.

U stanu je pronađena i majka ugušenog djeteta koja je bila povrijeđena i u šoku te je prevezena u bolnicu. Tijelo djeteta je prevezeno u patologiju na obdukciju.

Požar je izbio u stanu u utorak ujutro oko osam sati, susjedi su vrlo brzo evakuirani kad se dim proširio po stepeništu, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike