4 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Ravnatelj bolnice otkrio stanje dječaka nakon što ih je pregazio pijani vozač:...

Ravnatelj bolnice otkrio stanje dječaka nakon što ih je pregazio pijani vozač: Jedan je i dalje vitalno ugrožen

Vozač (38) koji je u subotu poslijepodne automobilom naletio na dvojicu dječaka dok su s majkom prelazili pješački prijelaz u Šoljanovoj ulici u Zagrebu imao je 2,06 promila alkohola, doznaje se iz zagrebačke policije.

U stravičnoj nesreći dječaci su teško ozlijeđeni, a da bi stvar bila gora, vozač je pobjegao nakon nesreće. Kako je ispričao čitatelj 24sata, vratio se nakon otprilike pola sata.

Policija ga je privela, a nakon što se otrijezni provest će kriminalističko istraživanje i tek potom će se znati za što će sve teretiti vozača.

Ozlijeđeni dječaci, a kako se doznaje radi se o braći, hitno su sinoć prevezeni u bolnicu u Klaićevoj, a kako se neslužbeno doznaje jedan je imao teške ozljede mozga i intubiran je i na intenzivnoj. Drugi je pri svijesti i ima kontuzije po glavi i tijelu, pišu 24sata.

Zdravstveno stanje dječaka Goran Roić, ravnatelj bolnice u Klaićevoj otkrio je za Večernji list zdravstveno stanje dječaka. – Upravo slijedi kontrolna CT obrada pacijenta koji je zadobio teške kranicerebralne ozljede glave. On je od jučer navečer u jedinici intenzivnog liječenja intubiran, na mehaničkoj ventilaciji uz analgosedaciju. Jučer mu je neurokirurškim zahvatom implantiran senzor intrakranijskog tlaka. Tijekom noći nije bilo bez promjena. ali i nadalje je vitalno ugrožen – kazao je ravnatelj

– Drugi pacijent zadobio je blaže kranicerebralne ozljede. On je u dobrom kliničkom stanju. Planira se premještaj na redovni bolnički odjel nakon kontrole tijekom dana – dodao je.

Uhićen vozač (38) koji je naletio na dječake u Zagrebu i bježao: Imao čak 2,06 promila alkohola

Najnovije

Još iz rubrike