8.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Karamarko: O mojoj političkoj sudbini neće odlučivati oni koji su trebali biti...

Karamarko: O mojoj političkoj sudbini neće odlučivati oni koji su trebali biti lustrirani

Tomislav Karamarko se oglasio na svom facebook profilu, te reagirao na pisanje nekih novinara i njihovo tumačenje presude Upravnog suda.

“Čitam komentarić Jelene Lovrić u nekakvom tjedniku inspiriran presudom Upravnog suda u “mom” slučaju.

Drugarica iz Centralnog komiteta je zaključila kako Upravni sud nije dokinuo odluku povjerenstva Crne dame i ostalog šarenog društva, točnije, zaključio da moj “potencijalni sukob interesa” nije postojao.

I što sad?! Žao mi je što ponekad opteretim javnost ovim, očito, ne prevažnim pitanjem za Hrvatsku (milijarda eura, gore-dolje), ali kad osjetim smrad komiteta, kumrovečkih škola i slično, moram reagirati. Rečena drugarica iz jedne od tih septičkih jama, centralne, oštroumno zaključuje kako ja u ozbiljnoj politici nemam budućnosti.

Možda je u pravu jer moja i njezina definicija ozbiljne politike su dijametralno suprotne. Možda je ona u poziciji da iz svog CK utječe na javno mnijenje u državi koju nije htjela. Ima više takvih. Razni Galići, Puhovski, pa nešto mlađe garde tupastih sljedbenika i religioznih jugofilčića…

Postoji li moja budućnost u hrvatskoj politici ili ne? Odluku o tome sigurno neće donijeti drugarica Lovrić i ne opterećujem se time previše, ali zar nije tragična činjenica tko je sve u hrvatskoj neovisnoj državi glasan, relevantan i medijski promoviran?! Drugarica Lovrić je i u socijalističkoj Hrvatskoj pisala i komentirala, ali nije imala ono što ima sada – slobodu pljuvanja. Ona i njoj slični nisu nadalje zaslužili niti jednu moju rečenicu. Osim, jednu riječ – lustracija.

Za hrvatsku neovisnost i demokraciju poginulo je oko 17 tisuća ljudi. Znači li to njima išta? Nama da. Sve!”, napisao je Karamarko na svom fb-u.

Najnovije

Još iz rubrike