8.2 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Glumac preminuo u 59. godini nakon tragične nesreće na plaži, vijest je...

Glumac preminuo u 59. godini nakon tragične nesreće na plaži, vijest je potvrdila supruga u emotivnoj ispovijesti

Cliff Simon, koji se proslavio ulogom negativca Ba’ala u seriji “Zvjezdana vrata SG-1”, preminuo je u 59. godini života.

Južnoafrički glumac i sportaš poginuo je u nesreći tijekom kiteboardinga na plaži Topanga u Kaliforniji 9. ožujka, izvijestili su američki mediji.

Tužnu vijest potvrdila je Cliffova supruga Collette u četvrtak na njegovu profilu na Facebooku.

“Prijatelji, obitelji i obožavatelji, nezamisliva je bol koju dijelim s vama, da je moj voljeni suprug Clif Simon preminuo u 12:30 u četvrtak 9. ožujka 2021. Bio je na plaži Topanga u Kaliforniji i nažalost preminuo je nakon tragične nesreće tijekom kiteboardinga. Bio je većini vas poznat kao negativac kojeg ste voljeli mrziti, Ba’al iz serije ‘Stargate SG-1’. No kao što je rekao: ‘Gluma je ono što radim, to je samo dio onoga što jesam.’ I bio je mnogo više, pravi original, avanturist, moreplovac, plivač, plesač, glumac, autor. Duboka je i otvorena rupa tamo gdje on jednom stajao na ovoj zemlji. Voljelo ga je previše ljudi da bih ih spomenula i imao je veliki utjecaj na tako puno života. Bio je nevjerojatan i jako voljen brat, ujak, nećak, rođak i prijatelj. Uvijek će biti ljubav mog života i ovo je nezamisliv lom mog srca”, napisala je glumčeva supruga.

“Malena utjeha u ovoj tragediji je da je radio jednu od stvari koje je najviše volio i preminuo na plaži u blizini vode, koja je bila njegov hram. Znam da je ovo šok i da će vas jako zaboljeti, no nadamo se da možete poštovati našu potrebu za privatnošću u ovom razdoblju. Završit ću ovo sa stihovima koje je Cliff najviše volio i živio prema njima: ‘Radije bih bio pepeo nego prašina! Radije bih da moja iskra izgori u briljantnom plamenu nego da ju uguši propadanje. Radije bih bio super meteor, svaki atom mene u veličanstvenom sjaju nego uspavani i trajni planet. Prava funkcija čovjeka je da živi, ne da postoji. Neću tratiti svoje dane u pokušaju da ih produžim. Iskoristit ću svoje vrijeme.’ Molim vas da poštujete privatnost moje obitelji tijekom ovog perioda”, dodala je Collette.

Znanstvenofantastična serija “Zvjezdana vrata SG-1” emitirala se od 1997. do 2007. i imala je vojsku obožavatelja diljem svijeta. Simon se pojavio i u serijama “NCIS”, “Castle”, “Naši najbolji dani” i “24”, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike