8.6 C
Zagreb
Naslovnica Gospodarstvo Dr. Vukušić: Zašto Zagreb kao centar gejming industrije

Dr. Vukušić: Zašto Zagreb kao centar gejming industrije

Ugledni psihijatar i kandidat Agramera za gradonačelnika Zagreba dr. Hetman Vukušić oglasio se na fb-u oko gejming industrije:

“AGRAMERSKI ŠTIKLEC: ZAŠTO ZAGREB KAO CENTAR GEJMING INDUSTRIJE?

Vodeni tramvaji, cjepivo za rak, energetski razdjelnici po “naputku” iz Brisela, zagrebački metro i još mnogo drugih ideja nude se ovih dana građankama i građanima našeg Zagreba u sklopu predizbornih obećanja.

Agrameri i ja nudimo Zagreb kao europski i svjetski centar industrije video igara (popularno nazvane gejming), jer se radi o industriji koja je još prije dvije godine globalno pretekla Hollywood po svojim prihodima, a Hrvatska i Zagreb već skoro desetljećima zanemaruju kreativne i produkcijske potencijale domaćih dizajnera video igara.

Također, u uvjetima pandemijske krize, distribucija proizvoda gejming industrije ničime nije otežana, jer se sve može skinuti sa mreže u digitalnom obliku.

Uskoro će Agrameri detaljnije predstaviti svoj Program u okviru kojega će biti više rečeno o ovoj ideji i njezinoj realizaciji, a u privitku ove objave možete pročitati članak o tri hrvatska gejmerska studija koji su još 2018. godine povukli ozbiljan, rekordni novac iz europskih fondova.

Da bar te dečke malo više slušaju oni koji vladaju…..”, napisao je Vukušić na svom fb-u.

Kandidat za gradonačelnika Dr. Vukušić o HDZ-ovoj proizvodnji cjepiva protiv raka: Ne znam bi li plakao ili se smijao

Dr. Vukušić o “Tvornici cjepiva” HDZ-ovog Filipovića: Netko zna, a netko zja; Izgradnja hrvatske inačice Ferrarija, recimo na Jarunu?

Ugledni psihijatar i najdoktor Herman Vukušić: Zašto sam se kandidirao za gradonačelnika Zagreba

Najnovije

Još iz rubrike