4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Poznati sportaš pohvalio se da se napokon cijepio iako nije još njegov...

Poznati sportaš pohvalio se da se napokon cijepio iako nije još njegov red: Otac pokušao objasniti

Baš kao i u Hrvatskoj, cijepljenje pojedinaca preko reda tema je i u mnogim drugim državama. Jedan je od onih koji su to učinili i poznati britanski boksač Amir Khan.

Bivši svjetski prvak i srebrni olimpijac pohvalio se ovih dana na Instagramu kako se napokon cijepio.

”Napokon sam dobio svoje cjepivo protiv COVID-a. Osjećam se fantastično”, napisao je Khan kraj fotografije kako prima cjepivo.

No onda je počela hajka na društvenim mrežama. Potpuno očekivano jer Khan ne bi trebao biti na redu za cijepljenje, s obzirom na to da je tek u tijeku procjepljivanje populacije iznad 60 godina.

Kako je onda sportaš od 34 godine došao na red, pitaju se mnogi ispod njegove objave. Objašnjenje je pokušao ponuditi njegov otac Shah.

”Amirova je majka jako bolesna i on provodi vrijeme s njom. Cijela je obitelj primila cjepivo”, poručuje Khan stariji, no medije je zanimalo je li njegov sin službeno skrbnik svoje majke.

”Ne, nije, ali provodi s njom vrijeme. Ne znam kakva su pravila, ali objasnio je svom liječniku situaciju.”

Naravno, poznati boksač nije imao pravo na cjepivo preko reda zbog majčine bolesti i opći je dojam javnosti kako se radilo o jasnom primjeru cijepljenja bogatih i slavnih preko reda, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike