Podnosi prijavu protiv Bandićevih suradnika: Nitko ne smije umrijeti, a da se o okolnostima službeno laže. Nije ova zemlja valjda baš tolika zaje*ancija

Zagreb.hr

Stjepan Perko koji je svojevremeno organizirao prosvjed protiv počasnog doktorata Bandiću podnosi kaznenu prijavu DORH-u kako bi se utvrdile sve činjenice povezane sa smrću zagrebačkog gradonačelnika.

Stjepan Perko je na društvenoj mreži objavio da podnosi kaznenu prijavu protiv Bandićevih suradnika, s ciljem da se utvrde činjenice njegove smrti.

Navodi da nitko ne bi smio umrijeti, a da se o okolnostima smrti laže te da je to gubitak svakog dostojanstva.

“Prijavljujem DORH-u utvrđivanje činjenica smrti Milana Bandića. Nitko ne smije umrijeti u ovom društvu, a da se o okolnostima smrti službeno laže.

To je gubitak ikakvog dostojanstva društva. Nije ova zemlja valjda baš tolika zaje*ancija, zar ne?” napisao je na Facebooku.

Inače, u noći u kojoj je iznenada preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pojavilo se puno nelogičnosti, ali i informacije da Bandićevi prijatelji uopće prvo nisu okrenuli broj Hitne.

Sporno je mjesto na kojem je Bandić preminuo. Njegovi bliski suradnici tvrdili su da se radi o kući Sergija Ivanovića na Vrhovcu, no kasnije se doznalo da je Hitna pomoć poslana na adresu stana koji je koristila Bandićeva suradnica Natalija Prica u susjedstvu, u Ulici Vidovčica.

Prema prvim informacijama, u trenutku smrti uz Bandića bili su dr. Gzim Redžepi i Ivanović. Pitanje je je li u tim trenucima u istom društvu bila i Prica te jesu li Redžepi i Ivanović bili uz Bandića cijelo vrijeme ili su stigli naknadno.

Perko je poznat i kao organizator prosvjeda protiv počasnog doktorata koji je rektor zagrebačkog Sveučilišta Damir Boras planirao uručiti pokojnom Milanu Bandiću, piše Dnevnik.hr

Lovrić o spekulacijama oko smrti Bandića: Ne bih komentirao napise žute šampe; Fake news

Share This Article