8.6 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Miletić o izborima u Rijeci: Bit će to bitka svih bitaka

Miletić o izborima u Rijeci: Bit će to bitka svih bitaka

Mostov kandidat za gradonačelnika Rijeke Marin Miletić bio je gost N1 Studija uživo i pričao o očekivanjima od lokalnih izbora u Rijeci.

Miletić kaže da je u Mostu sve dobro posloženo i da su jako uzbuđeni zbog lokalnih izbora.

Anketa koju je Most naručio od agencije IPSOS Puls pokazuje da je Miletić u blagoj prednosti u odnosu na ostale kandidate, ali ta je prednost na razini statističke pogreške. Miletić kaže da je zadovoljan time.

“Ne smije se biti bahat. Trebamo držati se argumenata i biti svjesni gdje jesmo. Radostan što su me Riječani prepoznali. U Rijeci se događaju najneizvjesniji izbori od samostalnosti. Radujem se da sam po toj jednoj konstelaciji snaga prema IPSOS-u na 800 ispitanika prvi kad gledamo ukupan broj ispitanika. Mi smo odlučili naručiti tu anketu iz jednostavnog razloga što su različiti PR najjači stručnjaci Hrvatske su stigli iz Zagreba u Rijeku kako bi boostali i pomogli ostale političke kandidate i malo promijenili sliku o njima”, kazao je.

Na pitanje koji su to PR stručnjaci stigli u Rijeku odgovara: “Pa dobro, Macan se javno pohvalio da je došao u Rijeku. Znamo da Malešević već duže radi u Rijeci. To su ljudi koji su stvarno vrhunski majstori svog zanata. I mene baš raduje da će mali David pobijediti velikog Golijata i to je baš jedna lijepa riječka priča”.

Miletić smatra da bi se predsjednik i premijer trebali dogovoriti oko izbora predsjednika/predsjednice Vrhovnog suda.

“Ako me dobro sjećanje služi, još prije nekoliko mjeseci je predsjednik Milanović javno pozivao premijera da sjednu i da se dogovore o važnim stvarima. Jedna od tih stvari je bila i izbor vrhovnog suca. Pitanje je zašto nisu sjeli njih dvoje i riješili što su imali riješiti”, kaže.

“Razumijem kolege iz vladajuće stranke i njihovo tumačenje. Ali buni me što bi se dogodilo da se uopće nitko nije prijavio. Bi li onda Milanović bio u pravu ili ne”, pita se Miletić.

Najnovije

Još iz rubrike