9.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Još problema za Francuze: Na Hrvatsku bez opakog šutera!

Još problema za Francuze: Na Hrvatsku bez opakog šutera!

Tri dana prije otvaranja kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre protiv Hrvatske (petak, 21:00), francuski izbornik Guillaume Gille odabrao je 20 igrača s kojima će krenuti po Tokio, pišu 24sata.

Gille je na pripreme pozvao uglavnom iste igrače koji su igrali na SP-u u Egiptu s iznimkom golmana Pardina koji je postao senzacija protiv Norveške pa se ozlijedio. Nema, jasno, ni Nikole Karabatića, nema ni Prandija koji se ozlijedio uoči Egipta, a neće biti ni opasnog šutera iz njemačkog Löwena Romaina Lagardea koji je iz kluba došao ozlijeđen, pa će njegovo mjesto opet zauzeti Acquevillo koji je debitirao u Egiptu na velikom natjecanju. Otpisani su još Nahi, Konan i Pechmalbec.

Sve drugo je uglavnom poznato i identično onome sa SP-a, a gdje su Francuzi pokazali da to bez Karabatića ipak nije to. U Montpellieru neće biti ni publike, pa se uz nas sigurno nadaju i Portugalci koji dolaze s novom golmanskom postavom u kojoj nema, nažalost, više pokojnog Quintane, ali ni 43-godišnjeg “djedice” Humberta Gomeza. Nema ni Duartea koji igra baš u Montpellieru, dok se nadaju da će osposobiti obrambeno važnog Borgesa.

Tunis? Bannour će ipak igrati, ali ne i Sanai i Jaballah…

Francuska:

Golmani: Desbonnet, Genty, Gérard
Lijeva krila Descat, Guigou
Lijevi vanjski: Acquevillo, N’Guessan
Srednji vanjski: Claire, K. Mahé, Minne
Desni vanjski: Mem, Remili, M. Richardson, Dipanda
Desna krila: Abalo, Porte, Lenne
Pivoti: Fabregas, L. Karabatic, Tournat

Najnovije

Još iz rubrike