8.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Iz HNK otkrili zašto su uklonili aukciju za društvo s Nives: Bilo...

Iz HNK otkrili zašto su uklonili aukciju za društvo s Nives: Bilo je neprimjerenih komentara

ODVEDI NIVES U LOŽU HNK ZAGREB. Početna cijena za društvo ove svestrane voditeljice je 53 kune, a aukcija traje do sutra (srijeda) ujutro u 10h, pisalo je jučer na službenoj Facebook stranici HNK u Zagrebu.

Uz objavu je bila priložena fotografija Nives koja u kratkoj haljini drži noge na redu sjedala ispred sebe, no objava je ‘isparila’ nakon nekoliko sati bez ikakvog objašnjenja. HNK se sada oglasio.

– Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pokrenulo je 1. ožujka 2021. humanitarnu akciju Kazalište sa srcem u suradnji sa konzultantskom tvrtkom Forum Management. Cilj akcije je skupiti novac za popravak bolničkih uređaja bolnice u Petrinji koja je nastradala u potresu – rekli su za Net.hr. te dodali:

– Akciji su se odazvale brojne osobe iz javnog života, kulture, sporta, politike i estrade u svrhu populariziranja ideje o darivanju u humanitarne svrhe. Među njima, akciji se ljubazno odazvala gospođa Nives Celzijus. S obzirom da je objava na Facebook stranici izazvala neprimjerene komentare, u cilju zaštite dostojanstva kuće i gospođe Nives Celzijus, HNK u Zagrebu je donio odluku da se objava ukloni s društvenih mreža, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike