4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pronađen srednjoškolac koji je razbio staklo na autu ravnatelja vukovarske srednje škole

Pronađen srednjoškolac koji je razbio staklo na autu ravnatelja vukovarske srednje škole

Poslije događaja iz noći subota na nedjelju, kada je razbijeno zadnje vjetrobransko staklo na automobilu ravnatelja Tehničke škole Nikola Tesle iz Vukovara, policija je izvijestila kako su dovršili kriminalističko istraživanje i pronašli počinitelja.

-Provedenim kriminalističkim istraživanjem u nazočnosti roditelja i branitelja utvrđena je sumnja da je navedeno kazneno djelo počinio maloljetni vukovarski srednjoškolac, revoltiran odlukom koju je ravnatelj škole donio za drugog učenika. Protiv osumnjičenog policija će dostaviti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, a u svezi kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari, stoji u priopćenju policije ne navodeći detalje.

Tome događaju prethodila je tuča srednjoškolaca u blizini škole u kojoj je sudjelovalo više njih. Pri tome su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a protiv 15-ak njih podnesene su prekršajne prijave. Bio je to još jedan sukob srednjoškolaca Hrvata i Srba. Poslije toga događaja Nastavničko vijeće škole donijelo je odluku o izbacivanju jednoga učenika iz škole, a kako se doznaje ista sudbina čeka još neke od učenika.

Ubrzo poslije odluke o izbacivanju dogodio se incident u kojemu je drvetom razbijeno staklo na osobnom automobilu parkiranome ispred obiteljske kuće u kojoj živi ravnatelj s obitelji, piše Večernji.

Razbijen automobil ravnatelja škole iz Vukovara, SDSS: Ovo je jasna poruka

Najnovije

Još iz rubrike