-0.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Lino Červar se pojavio na treningu rukometne reprezentacije: Najnovija vijest jako veseli

Lino Červar se pojavio na treningu rukometne reprezentacije: Najnovija vijest jako veseli

Hrvatska rukometna reprezentacija će od petka do nedjelje igrati u Montpellieru u konkurenciji Francuske, Portugala i Tunisa te pokušati zauzeti jedno od prva dva mjesta koja vode na OI u Tokio.

Kvalifikacijski turnir u Montpellieru dolazi nakon lošeg nastupa na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Egiptu na kojemu je Hrvatska zauzela tek 16. mjesto, a nakon kojega je na dužnosti izbornika Linu Červara zamijenio Hrvoje Horvat.

Na jučerašnjem prvom treningu pojavio se i bivši izbornik Lino Červar koji je kratko pozdravio igrače i otišao.

Danas su izjave dali važne uzdanice hrvatske reprezentacije, Domagoj Pavlović i Luka Cindrić.

”Ono što je bilo u prvom mjesecu je bilo. Mi trebamo gledati natjecanja koja su pred nama, to su ove kvalifikacije za Tokio. Nema većeg motiva za sportaša nego otići na Olimpijske igre. Motiva i želje neće faliti”, izjavio je Domagoj Pavlović.

”Malo je korona poremetila cijeli raspored, imamo stvarno puno utakmica. To ne umanjuje našu želju za ove kvalifikacije, svima nam je san da odemo na Olimpijske igre. Imamo jako tešku grupu, ali moramo gledati sebe i vjerujem u nas. Ako bude sve po planu naša taktika će se svoditi na čvrstu branu i na lagane golove, što nam je prije nedostajalo”, rekao je Luka Cindrić.

Važna vijest je da nitko nema koronavirus i Horvat će imati najjače snage u Francuskoj, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike