9.2 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno "Verni Gogo" udario po Milanoviću: To vam je karakteristika primitivnih ljudi

“Verni Gogo” udario po Milanoviću: To vam je karakteristika primitivnih ljudi

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković dao je izjavu u središnjici stranke.

“Cilj Milanovića danas nije bio argumentirana rasprava o onome što nas čeka kada je u pitanju izbor predsjednika Vrhovnog suda već je želio tu raspravu pretvoriti u kavgu”, kaže Jandroković.

“I to ne u političku kavgu, nego u osobnu, ad hominem raspravu gdje ćemo se mi vrijeđati kako naši građani ne bi vidjeli što je ustvari meritum. U ovom slučaju je poštivanje Ustava, zakona i javnog poziva. To vam je karakteristika primitivnih ljudi. Kada nemaju argumente, onda vas vrijeđaju, lažu i to je već više puta viđeno”, dodaje.

Međutim, kaže, bio bi neozbiljan, neodgovoran kada bi se upustio u tu vrstu rasprave jer smatra da za tim nema potrebe.

“Ovdje je jednostavno sve pravno jasno. Ustav definira što je ovlast predsjednika Republike, a Zakon o sudovima vrlo jasno propisuje proceduru na koji se način izabire predsjednik Vrhovnog suda i ja ću tu proceduru poštivati. Predsjednik Republike danas je uputio, dobio sam upravo sada od svojih suradnika njegov dopis, i ja ću ga proučiti. Ako nije u skladu sa zakonom, onda ću postupiti u skladu s onim što mi nalaže poslovnik”, tvrdi, prenosi N1.

Milanović o Jandrokoviću: Verni Gogo Ustav tumači kao Vegetin recept; Šeksa (Sovu) i ekipu usporedio s nacističkim modelom djelovanja

Najnovije

Još iz rubrike