9.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Horor u obitelji u Kninu: Prijetio kćerki smrću, fizički nasrtao na suprugu...

Horor u obitelji u Kninu: Prijetio kćerki smrću, fizički nasrtao na suprugu i troje djece…

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je državljanin Republike Hrvatske (1971.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavka 3. u svezi stavka 2. Kaznenog zakona, kaznenog djela nasilja u obitelji iz članka 179. a KZ-a i tri kaznena djela povrede djetetovih prava iz članka 177. stavka 2. KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 50-godišnjak u travnju 2020. godine, u stanu u jednom naselju na području druge županije, svojoj kćeri koja nije pristala da živi s njim u tom stanu zaprijetio smrću, čime je kod nje izazvao strah za njezin život. Osnovano se sumnja da je od ljeta 2019. do listopada 2020. godine u Kninu, u nazočnosti svoje troje malodobne djece, verbalno i fizički nasrtao na suprugu, kao i da je verbalno i fizički nasrtao na svoje troje djece, čime je kod supruge izazvao osjećaj nesigurnosti i poniženosti, a kod djece strah za život majke i strah od takvog ponašanja.

Nakon što je 50-godišnji osumnjičenik ispitan, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana, piše ODO Šibenik.

Najnovije

Još iz rubrike