2.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Dalić objavio popis Vatrenih za nikad luđi početak kvalifikacija: Vraća se povratnik...

Dalić objavio popis Vatrenih za nikad luđi početak kvalifikacija: Vraća se povratnik nakon dvije godine

Po prvi puta u povijesti uoči nogometnog Eura nećemo gledati prijateljske već kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Bit će to možda još bolja priprema za Euro 2020. koji je pomaknut na ovu neparnu godinu.

Hrvatsku reprezentaciju tako krajem ovog mjeseca čekaju ne dvije, kao što je to dosad bilo uobičajeno, već po prvi puta u povijesti čak tri kvalifikacijske utakmice u samo sedam dana, sve tri u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Raspored nije loš, ali treba biti oprezan na samom startu. Hrvatska kvalifikacije otvara u srijedu, 24. ožujka u Ljubljani protiv Slovenije Matjaža Keka. Potom slijede dvije lakše domaće utakmice u Rijeci, u subotu, 27. ožujka protiv Cipra te u utorak, 30. ožujka protiv Malte.

Izbornik Zlatko Dalić danas je objavio popis reprezentativaca na koje računa za ovu akciju, a ono što je odmah uočljivo je povratak u kadar Šime Vrsaljka koji bi trebao zaigrati za Vatrene nakon dvije godine izbivanja.

Izbornik Dalić pozvao je 24 igrača te je uputio pretpozive Ivi Grbiću, Mili Škoriću, Marinu Pongračiću, Tomi Bašiću i Kristijanu Lovriću.

Zanimljivo, na popisu nema mladog Domagoja Bradarića kojeg je Dalić prepustio Bišćanu za U-21 Euro, piše Gol.hr

Popis reprezentacije:

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Simon Sluga

Obrana: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Dario Melnjak, Filip Uremović, Josip Juranović

Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Mario Pašalić, Nikola Vlašić

Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Josip Brekalo, Bruno Petković, Mislav Oršić, Ante Budimir

Pretpozivi: Mile Škorić, Toma Bašić, Marin Pongračić, Ivo Grbić, Kristijan Lovrić

Najnovije

Još iz rubrike