4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Srpski mediji o trijumfu Cibone u Beogradu: Kakav festival! Trener Partizana dat...

Srpski mediji o trijumfu Cibone u Beogradu: Kakav festival! Trener Partizana dat će otkaz?

Cibona je svladala Partizan u Beogradu 90-87 i tako nakon 11 godina prekinula sušu bez pobjede protiv “crno-bijelih” u gostima.

Najbolji su u utakmici bili mladi Toni Nakić i Roko Prkačin s po 23 poena, a iako je ovo prekid jednog dugogodišnjeg crnog niza, srpski Kurir nije ovo vidio kao neko iznenađenje.

Partizan je nanizao već nekoliko poraza u regionalnom prvenstvu, stoga je taj srpski medij ovaj poraz Partizana naslovio s – “na zapadu ništa novo”.

Portal alo.rs pak ovaj poraz smatra uvertirom u ostavku trenera Filipovskog. Na tom portalu smatraju da ‘kola idu nezaustavljivo nizbrdo te da bih s njih mogao iskočiti Filipovski’.

– Prespavat ću i u nedjelju ću razgovarati s ljudima iz kluba kako bih vidio možemo li naći neko rješenje, ova situacija sigurno nije dobra za mene, kao ni za klub – rekao je trener koji je Ciboni priznao: ‘vukovi’ su bili bolji.

Blic je utakmicu nazvao fenomenalnom te – festivalom trica.

– Nevjerojatno je koliko je dobro počela utakmica za crno-bijele. Dugo su imali prednost, ali u 2021. godini kao da se nešto dogodi izabranicima Saše Filipovskog na parketu pa oni stanu i prestanu igrati istu košarku – napisali su, prenose 24sata.

Cibona srušila Partizan u Srbiji nakon 11 godina! Čudesni Nakić bombardirao ih sa sedam trica

Najnovije

Još iz rubrike