2.4 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Dvojica Trogirana otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj, u četvrtak...

Dvojica Trogirana otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj, u četvrtak im se gubi svaki trag

Članovi obitelji u subotu navečer prijavili su nestanak 25-godišnjeg Jure Sirića i 21-godišnjeg Darija Žarkovića koji su 28. veljače otišli u posjet rodbini u Italiji i Švicarskoj. Riječ je o Trogiranima koji su za putovanje unajmili automobil i koji su se svojim obiteljima posljenji put javili u četvrtak, 4. ožujka. Obitelj od toga dana gubi svaki kontakt s njima. Policija je o slučaju izvijestila i Interpol te u potrazi očekuju pomoć policije iz Italije, Slovenije, Austrije i Švicarske, odnosno svim zemljama na njihovoj ruti putovanja. Službeno, na stranicama Nestali.gov.hr navodi kako je mjesto nestanka Švicarska.

Prema podacima na navedenoj stranici, Žarković je visine 180 centimetara, kestenjaste kose i očiju, četvrtastoga lica i srednje tjelesne građe. Broj stopala ima 42, ima tetovaže, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, sive hlače i zelene tenisice.

Sirić je visine 179 centimetara, ima gustu crnu kosu i kestenjastih očiju, ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Navode i da je tetoviran te da ima broj stopala 41, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike