3.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Policija pretresla dom sisačkog napadača Kinder jajetom, nešto su tražili, ali nisu...

Policija pretresla dom sisačkog napadača Kinder jajetom, nešto su tražili, ali nisu našli

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je u petak prijetio u školi u Sisku, osumnjičeni je zbog prijetnje uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Evo što su izvijestili iz PU Sisačko-moslavačke:

“Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo Prijetnja.

Naime, njega se sumnjiči da je jučer, 5. ožujka oko 12 sati, pristupio u Strukovnu školu Sisak u Ulicu Ivana Fistrovića, u kojoj se privremeno nalazi i Ured župana Sisačko-moslavačke županije te zaprijetio zaposlenicima navevši da u džepu ima bombu. Po dolasku policije učenici škole su evakuirani, a nakon sat vremena, uz uporabu sredstava prisile, muškarac je uhićen. Izvršenim pregledom kod muškarca nisu pronađena eksplozivna sredstva.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suda, kod osumnjičenog je izvršena pretraga doma i drugih prostorija kojom prilikom nisu pronađeni traženi predmeti.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave”.

Okončana drama u Sisku oko čokoladnog Kinder jajeta: Predao se mlađi muškarac koji je prijeteći “bombom” ušetao u školu

Najnovije

Još iz rubrike