9.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nikolina Ristović: Pakiram za Švecku, majke mi. I prodajem pištolj kao nov,...

Nikolina Ristović: Pakiram za Švecku, majke mi. I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten

Nikolina Ristović Pišek (48), koja je prije nekoliko tjedana proživjela dramu, sada je iznenadila novom objavom na Instagramu.

– Pakiram za Švecku, majke mi… I prodajem pištolj kao nov, jednom korišten. Fotografija ne odaje trenutačno stanje, snimana je u mrvicu sretnijim, suncem okupanim okolnostima – napisala je u opis objave.

Pratitelji na društvenoj mreži su je pohvalili.

– Dama sa stilom – jedan je od komentara.

Pišek i mlađa kći Una Sofia (6) početkom veljače su se otrovale ugljičnim monoksidom u svom stanu u centru Zagreba. Ranije je rekla kako se u svoj stan ne želi vratiti.

– Kako sad stvari stoje, neću se vraćati jer tamo su radovi. Bojim se da se može, ako se dogodilo to što se dogodilo, dogoditi i nešto drugo. Moj stan je OK, ali zgrada je pretrpjela oštećenja i mora se sanirati. Učvršćuju zgradu i sređuju fasadu – ispričala je Nikolina, koja planira tužbu zbog trovanja ugljičnim monoksidom.

– Tužit ću onoga tko je kriv, a to će pokazati izvješće krim policije. Mislim da će i oni i Tužilaštvo isto dignuti tužbu jer je riječ o kaznenom djelu – zaključila je, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike