4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Kod Stankovića dolazi Matanić, podijelio je mišljenja gledatelja

Kod Stankovića dolazi Matanić, podijelio je mišljenja gledatelja

Voditelj Aleksandar Stanković (50) standardno je, kao i svakoga tjedna, na društvenim mrežama najavio gosta u njegovoj sljedećoj emisiji ‘Nedjeljom u dva’. Dolazi mu redatelj Dalibor Matanić (46).

– Voli govoriti o politici. Fali nam pobune, izlaska na ulice, vazalski smo narod . Radnička klasa mora se skrivati pred imućnima, kaže. Što radi i što je radio, kakvu to novu seriju priprema za HTV – napisao je Aleksandar na Facebooku i najavio Dalibora.

No podijelio je mišljenja gledatelja. Mnogi su komentirali objavu i istaknuli kako će emisiju svakako pogledati, dok su drugi pisali kako Matanića ipak neće gledati.

– Jedan je od rijetkih Hrvata koji javno progovaraju o društvenoj zbilji bez imalo celofana. Sjajan gost, gledat ću svakako. Čovjek koji stvara intrigantne filmove, čak i ako voditelj bude imao loš dan, ne može biti nezanimljiv gost – neki su od komentara gledatelja koji podržavaju redateljev dolazak u emisiji.

– Ovu nedjelju ću preskočiti emisiju. Ne odgovara mi taj gost i neću gubiti vrijeme. Proziva influencere koji se bore za život da su lijenčine, a on cijeli život snima novcem poreznih obveznika – pisali su drugi, kojima se izbor gosta ovotjedne emisije ‘Nedjeljom u dva’ ne sviđa, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike