2.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Mariana: Izgubila sam trojicu dragih ljudi, ova titula je za njih

Mariana: Izgubila sam trojicu dragih ljudi, ova titula je za njih

Ovo mi je trinaesta titula, a u Antaliju se vraćam već za dva tjedna, kaže Mariana Dražić (26) nakon osvojenog ITF turnira u ženskim parovima u kojima je do naslova stigla s Rumunjkom Georgetom Oanom Simion.

Hrvatska tenisačica igra u sjajnoj formi, što je dokazala i igrama u Turskoj…

– S Oanom se znam dugo i ovo nam je bila druga zajednička titula uz četiri finala. Dogovor je, stoga, bio spontan.

Međutim, daleko spontanih bilo je zadnjih 12 mjeseci bez mečeva i turnira.

– Tjedan prije u Njemačkoj nedostajao je samo jedan poen od pobjede nad prvim nositeljicama turnira koje su kasnije postale pobjednice, ali ovaj tjedan je ipak bio moj. S obzirom na uvjete u kojima sam trenirala i neke kronične ozljede koje su me pratile moram biti zadovoljna. Iako sam igrala na ekshibicijskim turnirima kod Janka Tipsarevića u Beogradu, ovo daje potpuno drugi osjećaj i mentalni sklop.

Uz ozljede, Mariani su proteklo razdoblje otežale još neke tužne vijesti.

– Izgubila sam tri vrlo bliske osobe, prvo je preminuo moj prijatelj i bivši igrač Hajduka Ivo Valentino Tomaš, zatim moj fizioterapeut i očev prijatelj kojeg smatram za jednog od najkvalitetnijih osoba u tom poslu, Domenico Sisgoreo, također Hajdukov fizioterapeut. Mogu reći da me je on nakon rupture aduktora i spasio. I na kraju Nedjeljko Meter Cia koji je od mojih teniskih početaka radio u teniskom centru u Makarskoj – ispričala je Mariana.

– Sve je išlo jedno za drugim tako da mi je užasno teško bilo nositi se s tim i svaki trening koji sam odrađivala davala sam maksimum da povratak, kada se dogodi, bude u što boljem svjetlu upravo za njih kojih više nema i ovo posvećujem njima, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike