4 C
Zagreb
Naslovnica Tech Dosta vam ih je? Prisjetite se kako blokirati kontakte na Facebooku

Dosta vam ih je? Prisjetite se kako blokirati kontakte na Facebooku

Ako više ne želite čitati poruke i objave nepoželjnih kontakata, a niste spremni izbrisati kontakt, postoji opcija blokiranja. Evo kako je možete aktivirati.

Pronašli ste se u situaciji gdje ne želite čitati i gledati nečije objave na Facebooku? Ne brinite – možete ih blokirati bez da ste ih izbrisali iz kontakata.

Za blokiranje osobe prvo ćete se morati prijaviti na vaš Facebook profil. Nakon toga pronađite osobu koju želite blokirati i u gornjem desnom kutu pronađite sličicu sa tri točkice. Kliknite na nju i u izborniku birajte Block. U novom ćete prozorčići vidjeti potvrdu kojom ćete aktivirati blokadu.

Nakon ovoga će osoba do daljneg biti blokirana. Kad nekog blokirate nećete vidjeti njegove objave, neće vam moći slati poruke niti vidjeti što vi objavljujete.

Ako ste se predomislili oko blokiranja – ne brinite. Bilo gdje na Facebooku pronađiti i kliknite plavu strelicu u gornjem desnom kutu stranice i u izborniku birajte Settings. Na lijevom stupcu birajte Blocking i na sljedećoj stranici pogledajte koje ste korisnike blokirali – pronađite osobu koju želite odblokirati, birajte Unblock i potvrdite sa Confirm, piše tportal, prenosi N1.

Jednostavno, zar ne?

Najnovije

Još iz rubrike