Palma iz Jagodine uputio posthumno pismo Bandiću: Veliki gospodine Bandiću…

Gradonačelnik srbijanske Jagodine Dragan Marković Palma, uz čiji su se posjet Hrvatskoj metropoli vezale mnoge kontroverze, poslao je posthumno pismo gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću.

Veliki gospodine Bandiću,

Danas sam čuo jednu tužnu vijest da si preminuo. Ti i ja smo se sreli u Zagrebu i to je bio prvi susret dva političara, jednog iz Hrvatske, drugog iz Srbije, čije glavne teme nisu bile nacionalističke, već kako da idemo naprijed, da surađujemo, da povećamo ekonomsku suradnju, kako bi poboljšali život građanima Hrvatske i Srbije.

Političari čije su glavne teme nacionalističke i svađaju svoj narod s drugim narodima, nanose štetu građanima. Građani hoće vidjeti djela, a ne stalno potenciranje nečega što je bilo loše i za jedne i za druge.

Svatko misli da je on najveća žrtva, a neka povijest ocijeni tko je najveća žrtva. Vi gospodine Bandiću i ja, kada smo se sreli, naš susret je bio kao da smo se poznavali 30 godina i šteta što niste mogli dočekati da realizirate sve ono što ste tada meni govorili, vezano za bolji život građana Zagreba i Hrvatske.

O tvojoj veličini Milane Bandiću govori i činjenica da si šest puta biran za gradonačelnika glavnog grada jedne države, naveo je u posthumnom pismu gradonačelniku Zagreba, predsjednik Jedinstvene Srbije, narodni zastupnik i predsjednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je na poziv gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, boravio u Zagrebu 2. studenog 2018.

Marković je uputio sućut obitelji Milana Bandića i građanima Zagreba i Hrvatske, izvijestili su iz srbijanskog Grada Jagodine.

Skandalozno: Srbijanska tajna služba BIA po nalogu iz Hrvatske uhitila i maltretirala Nikolu Kajkića i Zoricu Gregurić, prijetili im smrću….

Share This Article