2.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Emotivna objava Filipa Hrgovića: Oprostio se od Bandića koji mu je napravio...

Emotivna objava Filipa Hrgovića: Oprostio se od Bandića koji mu je napravio boksački raj

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara, izvijestila je Služba za informiranje Grada Zagreba.

O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama, javnost će biti obaviještena naknadno.

“Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka obavljao 21 godinu”, kaže se u obavijesti.

Nakon Sandre Perković od Bandića se oprostio i Filip Hrgović emotivnom objavom na Facebooku.

”Zbogom dragi naš gradonačelniče! Hvala za sve što si učinio za mene i što su tvoja vrata uvijek bila otvorena za sve nas sportaše. Uz sve što si napravio, tvoj najveći uspjeh je što nikada nisi zaboravio na malog čovjeka i što si nesebično pomagao drugima. Tvoj karakter i tvoja dobra djela nikada neće biti zaboravljena.

Iskrena sućut obitelji, počivao u miru”, napisao je najbolji hrvatski boksač.

Filip Hrgović ima sjajnu dvoranu u Sesvetama koju mu je izgradio Milan Bandić, a nekoliko godina nakon izgradnje dvorane Hrgović je došao na korak do borbe za naslov svjetskog prvaka.

Hrgovićeva iduća borba je protiv Huntera, a pobjednik ide u borbu za najboljeg boksača svijeta, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike