3.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Masovna tučnjava i na Jarunu: Bilo ih je barem 20, dvojica završila...

Masovna tučnjava i na Jarunu: Bilo ih je barem 20, dvojica završila u jezeru

Osim što je noćas ispred zagrebačkog HNK uslijed okupljanja mladih izbila masovna tučnjava, čini se da se isto dogodilo i na Jarunu, a dvojica mladića završila su i u jezeru, prenosi 24 sata.

– To je bilo oko 02:30, prvo se barem deset mladića tuklo na stazi, a zatim su dvojica čak završila u jezeru. Ne znam što se točno dogodilo, ali policije uopće nije bilo ni na vidiku, govori taksist koji je cijelu noć vozio na relaciji HNK-Jarun, a kako govori, u životu nije vidio ništa slično.

– Inače vozim taksi, a ovo mi je bilo toliko fascinantno da sam morao stati i provjeriti što se to tamo događa. Mogu reći da je bilo puno više ljudi nego ispred HNK. Po mojoj slobodnoj procjeni, sigurno nekoliko tisuća, uglavnom starijih i studenata, govori.

Većina njih okupljala se oko automobila gdje su puštali glazbu, no taksista nije toliko zabrinula tučnjava koliko je nešto drugo.

– Neki su u svojim autima vozili kao manijaci, a kako su gotovo svi bili pod utjecajem alkohola, mogli su nekog ubiti, nadodaje. Pu zagrebačka potvrdila je da su dobili dojavu o tučnjavi, no kada su stigli tamo, nikoga više nije bilo. Jedino što je ostalo, kao i na HNK-u, su ogromne količine smeća koje su kasnije morali zbrinuti djelatnici Čistoće, prenosi Večernji.

Masovna tučnjava ispred zagrebačkog HNK

Najnovije

Još iz rubrike