27.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vidite li što ne štima na ovoj vozačkoj? Ženu uhvatila panika kad...

Vidite li što ne štima na ovoj vozačkoj? Ženu uhvatila panika kad si je vidjela sliku: Zamislite da to pokažem policajcu…

Ne treba posebno objašnjavati zašto službeni dokument na kojemu se ne vidi pola lica korisnika ne može biti legitiman

Maske za lice postale su nezaobilazan dodatak na našim glavama i bez njih više ne možemo ući ni u jednu javnu ustanovu ili radnju. Ipak, ova je žena iz SAD-a zaboravila skinuti svoju u poprilično važnom trenutku.

Lesley Pilgrim (25) iz Laguna Hillsa u Kaliforniji nosila je masku kao zaštitu od koronavirusa dok se fotografirala za – vozačku dozvolu. Na svu sreću, fotograf je shvatio njezinu pogrešku i snimio je još jednu fotografiju bez maske.

Međutim, nešto je pošlo po zlu negdje putem, jer kada je Pilgrim dobila svoju iskaznicu, na njoj je bila otisnuta upravo ona “zamaskirana” fotografija. Ne treba posebno objašnjavati zašto službeni dokument na kojemu se ne vidi pola lica korisnika ne može biti legitiman.

“Mislila sam da je posrijedi neka šala. Prvo sam se samo zagledala u vozačku, trebalo mi je neko vrijeme da procesuiram što se zapravo dogodilo, a onda sam počela razmišljati: ‘O, Bože, ovo ne može biti legalno!’”, ispričala je Lesley, inače studentica prava, za CNN.

“Ako ovo pružim policajcu, on će misliti da je lažno i dospjet ću u nevolju. Počela sam razmišljati o svim pravnim posljedicama. Poslala sam fotografiju iskaznice svim svojim prijateljima, zabrinuta kako će to funkcionirati, i svi su mi se samo nasmijali”, nastavila je.

“Rekla sam: ‘Drago mi je što svi mislite da je to smiješno, ali meni se plače jer se sada moram vratiti u red za izradu vozačke’”, prisjetila se. Lesley će novu iskaznicu dobiti besplatno, a jednom kada je dobije, ovu neuspjelu planira uokviriti za uspomenu. U međuvremenu se bez problema koristila vozačkom na kojoj joj se ispod maske vide samo oči.

“Prvi put sam je dala konobaru u kafiću iz šale, a on nije ništa rekao pa sam pomislila: ‘Svašta, vjerojatno je samo pogledao ravno na datum.’ Ali onda mu je moj prijatelj rekao: ‘Pogledaj opet, pogledaj tu sliku!’ Tada je ovaj priznao da je primijetio, ali nije želio da mi bude neugodno pa nije ništa rekao”, prepričala je.

Drugi put kada je nekomu pokazala svoju bizarnu vozačku, tip je jednostavno prokomentirao: “Oh, maska ti je na mjestu”, a zatim nastavio dalje. Inače, Pilgrim je njezina nesvakidašnja dogodovština osigurala hit na društvenim mrežama, a prenijeli su je i brojni svjetski mediji, prenosi Net.hr

Najnovije

Još iz rubrike