2.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Šuput traži pomoć pratitelja: Izbor imena za sina suzila je na tri,...

Šuput traži pomoć pratitelja: Izbor imena za sina suzila je na tri, a Frano Ridjan jedno joj je zabranio!

Maja Šuput sve je pripremila za dolazak prvog djeteta nje i muža Nenada Tatarinova, no još razmišlja koje ime dati sinu.

Maja Šuput (41) opremila je dječju sobu i kupila sve potrebne stvari za bebu, no još nije donijela konačnu odluku o imenu.

“Suzila sam izbor imena na svega tri. Napredujemo. Zapisala sam ih u svoj Majushka secret diary i zaključala da mi ih nitko ne pročita. Slobodno pucajte prijedloge…”, napisala je Maja, koja treba roditi sina u prvoj polovici ožujka.

Pjevačica je pozirala u ružičastoj majici koja joj je otkrila trudnički trbuh, a donji dio tijela prekrila je dekicom. Ubrzo je stiglo mnoštvo prijedloga imena Majinih pratitelja.

“Filip, najljepše muško ime”, napisala je među prvima influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković, što je lajkalo više od 60 ljudi.

Jedna pratiteljica je predložila ime Mauro, na što se oglasio voditelj Frano Ridjan. “Ne može, tako se moj zove”, našalio se Frano. Pratiteljica mu je napisala da je to ime i njezina sina.

Bilo je još dosta prijedloga, među kojima su neki bili i hrvatski, tradicionalniji, no Šuput je ranije za IN magazin otkrila kakva imena dolaze u obzir.

“Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da imenom obilježiš to neko djetetovo razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'” ispričala je pjevačica, prenosi Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike