2.4 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Masovna tučnjava maloljetnika u Vukovaru: Dvojica završila u bolnici, više ih privedeno

Masovna tučnjava maloljetnika u Vukovaru: Dvojica završila u bolnici, više ih privedeno

U srijedu oko 8:30 vukovarska policija je dobila dojavu da je u Ulici Hrvatskog zrakoplovstva došlo do tučnjave više mlađih osoba.

Vukovarska policija dobila je dojavu o tučnjavi više mlađih osoba u Ulici Hrvatskog zrakoplovstva u srijedu oko 8:30. Policajci su izašli odmah na mjesto događaja i priveli više maloljetnika.

Na mjestu događaja pronađena je teleskopska palica i dva ispražnjena suzavca. Maloljetnici su ih odbacili u trenutku dolaska policije.

Dva maloljetnika su prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar gdje im je ukazana liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Iz policije poručuju da je poznat motiv ovog remećenja javnog reda i mira, no za sada ga, zbog provođenja prekršajnog postupka, ne otkrivaju.

Neslužbeno se doznaje da je okidač ovog sukoba bio jedan drugi događaj zbog kojeg je policija reagirala i dan ranije te da su svi sudionici ovog događaja starosti od 14 do 18 godina.

U vukovarskoj policiji je za sada uz prisustvo roditelja do sada provedeno kriminalističko istraživanje nad 12 maloljetnika. Slijedi im optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

Inače, zadnja srijeda u veljači se obilježava kao Dan ružičastih majica odnosno Nacionalni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike