2.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport Zdravko Mamić iz Međugorja: Ja sam navijač Crvene zvezde

Zdravko Mamić iz Međugorja: Ja sam navijač Crvene zvezde

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u Međugorju se osvrnuo na aktualne događaje. Mamić je uvjeren da će Dinamo obraniti naslov prvaka i iduće sezone igrati Ligu prvaka, a zatim se osvrnuo na HNL.

– Hrvatska liga napreduje, što je fenomen koji ne mogu objasniti. Tamo nema novca za ovo piće koje sada pijemo. Divim se tim sportskim radnicima i kako opstaju bez ikakvih sredstava.

Da igraju Dinamo i Crvena zvezda, tko bi pobijedio? – Jasno sam i javno rekao da ne bih želio da Zvezdu izvučemo u Europi.

Govorio je i o kritičarima.

– Puno puta sam pokazao da ne gledam svoj interes nego da podmećem svoja široka leđa za interese Dinama. Mene možete gaziti koliko hoćete, ali kad krenete na Dinamo, ja nemam kočnice i uvijek ću reagirati. Sjećam se kad sam za vrijeme rata putovao u inozemstvo, govorio da sam Hrvat. Ljudi nisu imali pojma pa bih rekao da je to bivša Jugoslavija. Znali su za Jugoslaviju, ali su govorili: “To su idioti, ubijaju se, kolju se.” Ali kad bismo došli do Šukera i Bobana, onda su znali o čemu pričamo – rekao je Mamić, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike