1.1 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Milić otkrio što kažu istraživanja, bi li Butković osvojio Primorsko-goransku županiju

Milić otkrio što kažu istraživanja, bi li Butković osvojio Primorsko-goransku županiju

Glasnogovornik Vlade, Marko Milić, gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao kandidata HDZ-a na lokalnim izborima u Primorsko-goranskoj županiji.

Što se tiče lokalnih izbora, župan Primorsko-goranske županije, Zlatko Komadina, neće baš moći mirno spavati, poručio je glasnogovornik Vlade, Marko Milić, gostujući u N1 studiju uživo.

“Bit će dobar kandidat”, rekao je Milić.

Od kandidature je u županiji odustao ministar prometa, mora i infrastrukture, Oleg Butković. “Što se Butkovića tiče, vidjeli ste rezultate na parlamentarnim izborima, kad se HDZ s politikom desnog centra otvorio biračima centra i kad smo napravili iskorak i u Zagrebu i u Istri i Primorsko-goranskoj županiji. Kad uzmete u obzir rezultat u Primorsko-goranskoj županiji, samo u toj županiji SDP i HDZ su izjednačeni”, rekao je Milić.

Kazao je da su njihova istraživanja pokazala da bi Butković bio izjednačen s Komadinom, čak i prije nego bi se istaknula njegova kandidatura na izborima za župana.

“Znači da bi ga na izborima pobijedio. On ostaje ministar, ima puno posla i kao ministar prometa. Istraživanja koja smo radili pokazuju da upravo on ima šansu od svih kandidata, ali pričekajte par dana pa ćete vidjeti s kime ćemo izaći”, rekao je Milić.

Milić o slučaju Rijeka i Obersnelu: To je odraz nervoze u tamošnjem SDP-u

Najnovije

Još iz rubrike