8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Večernji upozorava na lažnu naslovnicu koja se širi mrežama: Viralna zbog paradoskalne...

Večernji upozorava na lažnu naslovnicu koja se širi mrežama: Viralna zbog paradoskalne i stupidne izjave

U nedjelju navečer Facebookom i Twitterom proširila se lažna vijest u obliku fotografije na kojoj je prikazana naslovnica Večernjeg lista na kojoj stoji HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović, piše Večernji list.

Uz njegovu fotografiju stoji i njegova izjava: “Ja i Bandić smo dva različita svijeta. Razlika između nas je ne 180, nego 360 stupnjeva.” U nastavku možete pregledati LAŽNU NASLOVNICU.

Upozoravaju čitatelje Večernjeg lista da je riječ o fotomontaži koja je postala viralna zbog paradoskalne i stupidne izjave koja je također izmišljena baš kao i cjelokupna naslovnica.

Lažna naslovnica prikazuje izdanje Večernjeg lista od 24. siječnja 2021. godine, ali čitatelje ovom prilikom podsjećaju kako je tog datuma u Večernjakovoj Nedjelji životni intervju dala Mirjana Rakić, a Davor Filipović tada nije bio ni blizu kandidature za lokalne izbore. U prilogu možete vidjeti s kojom je naslovnicom Večernji list uistinu tog datuma izašao na kioske, objavio je taj list.

Podsjećamo da je Filipović dao intervju Večernjem listu i to u subotnjem prilogu Obzor od 13. veljače ove godine, a možete ga pročitati OVDJE. U prilogu možete vidjeti i preslik prve stranice Filipovićevog intervjua iz tiskanog izdanja.

Najnovije

Još iz rubrike