2.6 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Amerikanke se prerušile u starice, htjele se cijepiti preko reda. Uhvaćene su

Amerikanke se prerušile u starice, htjele se cijepiti preko reda. Uhvaćene su

Na snimci koja se proširila društvenim mrežama i medijima se čuje kako policajac drži lekciju ženama o nemoralnom ponašanju.

Dvije Amerikanke iz savezne države Floride prerušile su se u starice kako bi na prijevaru došle do druge doze cjepiva, javljaju američki mediji.

Kako je izvijestio Ured za javno zdravlje okruga Orange na Floridi, žene u dobi od 44 i 34 godine su stigle na mjesto za cijepljenje noseći kape, rukavice i naočale kako bi prikrile svoje godine.

Direktor Ureda za javno zdravlje okruga Orange dr. Raul Pino je na press konferenciji da su obje žene imale potvrdu da su primile prvu dozu cjepiva. No, drugu dozu nisu uspjele dobiti jer su zdravstveni djelatnici na licu mjesta posumnjali u ispravnost njihovih osobnih dokumenata.

Zdravstveni dužnosnici ne znaju kako su uspjele doći do prve doze cjepiva i jesu li se i tom prilikom prerušile.

Policija okruga Orange potvrdila je CNN-u da su ih zdravstveni dužnosnici pozvali kako bi izdali upozorenje ženama čiji datumi rođenja s osobnih dokumenata nisu odgovarali onima koje su iskoristili da se predbilježe za cijepljenje. Imena su, doduše, bila ista, prenosi Index, prenosi N1.

Najnovije

Još iz rubrike