0.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Osuđeni odbjegli kriminalac tuži policiju jer su mu uništili Ferrari od...

VIDEO Osuđeni odbjegli kriminalac tuži policiju jer su mu uništili Ferrari od 1,8 milijuna kuna

Neposredno prije izricanja presude kad je u Velikoj Britaniji osuđen na deset godina robije zbog prijevare, pranja novca i prikrivanja kriminala, 35-godišnji Zahid Khan pobjegao je u Dubai i tako izbjegao zatvor.

Međutim, ono što je bizarno jest činjenica da sada nakon dvije godine Khan, nekad poznati milijunaš, a danas odbjegli prevarant, tuži policiju West Midlandsa jer su mu zaplijenili i uništili njegov Ferrari 458 Spider vrijedan 200.000 funti.

Još je bizarnije kako je bio ostao bez automobila: naime, Khan je 2017. stigao na jedno od ročišta suda u Birminghamu, a spomenuti Ferrari je parkirao na pločnik i odmah ga je zaplijenila policija. Razlog: nije bio osiguran, a ustanovljeno je i da je automobil bio popravljan nakon “totalke” premda je bio odjavljen i spreman za otpad.

Video objavljen na YouTubeu početkom 2018. godine prikazuje trenutak kada je Khanov Ferrari uništen na lokalnom otpadu.

Nedavno je u razgovoru za Mail Online Khan izjavio: “pokrenuo sam postupak protiv policije West Midlandsa zbog njihovog nezakonitog ponašanja u odnosu na moj Ferrari 458 Spider vrijedan 200 tisuća funti.”

Glasnogovornica policije West Midlandsa komentirala je da je Zahid Khan podnio tužbu, ali i da je ona već odbijena.

Policija se u međuvremenu bavi s mogućnošću izručenja Khana iz Dubaija kako bi robijao u Velikoj Britaniji, piše Birmingham Mail, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike