2.7 C
Zagreb
Naslovnica Sport Majka legendarnog Ronaldinha preminula od posljedica korone

Majka legendarnog Ronaldinha preminula od posljedica korone

Majka bivše Barcelonine zvijezde Ronaldinha (40) preminula je nakon što je krajem 2020. testiranje pokazalo da je pozitivna na Covid-19.

Dona Miguelina (71) bila je hospitalizirana u rodnom gradu Porto Alegre, nakon što je prošlog prosinca test na korona virus bio pozitivan te je prema navodima nacionalne Peruanske TV postaje America preminula unazad nekoliko sati.

Nakon što je tri godine proveo u AC Milanu i kasnije nastupao za četiri različita kluba u Južnoj Americi, Ronaldinho se u Brazil vratio 2011. godine.

Ronaldinho je 2003. godine došao iz Paris Saint-Germaina u Barcelonu gdje je ukupno imao 207 nastupa. Bio je zvijezda svjetskog prvenstva 2002. godine koje je osvojio s Brazilom, te je također osvojio dva naslova Španjolske lige i jedan naslov Lige prvaka u Kataloniji.

U zadnjih 12 mjeseci često je punio naslovnice, nakon što je proveo neko vrijeme u paragvajskom zatvoru pod optužbama da je u zemlju ušao koristeći lažnu putovnicu, a prije toga iskazivanjem podrške kontroverznom brazilskom predsjedniku Jairu Bolsonaru, pišu 24sata.

Najnovije

Još iz rubrike