8.6 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Stipi Pletikosi stiže šesto dijete: Trudnoća nas je iznenadila...

Stipi Pletikosi stiže šesto dijete: Trudnoća nas je iznenadila…

Legendarnom splitskom golmanu Stipi Pletikosi (42) i njegovoj supruzi Angeli (39) obitelj će postati bogatija za još jednog člana. Gloria.hr piše kako par čeka šesto dijete. Njihovi sinovi Franko (11) i Manuel (4), te kćeri Eli (7), Ruža (6) i Marija (2) uskoro će dobiti brata ili sestru.

– Dobro se osjećam i sve je u redu. Upravo pripremam ručak – rekla je Angela kratko za Gloriju. Stipe je nedavno bliskim prijateljima priznao kako će postati tata po šesti put, a Angelina trudnoća oboje ih je iznenadila.

Par trenutačno ne otkriva detalje, no i prijašnjih puta su sretne vijesti dugo zadržavali za sebe. Angela je o petoj trudnoći progovorila tek kada je bila u osmom mjesecu trudnoće.

– Roditeljstvo je, naime, za nas najljepša stvar na svijetu. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem – ispričala je Stipina žena svojedobno za Gloriju.

I Pletikosa je nekoliko puta rekao kako mu je želja imati veliku obitelj. Sudbonosno ‘da’ Anđeli je izrekao 2003., a svoje prvo dijete, sina Franka, par je dobio nakon sedam godina braka, prenose 2sata.

Najnovije

Još iz rubrike