4.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Ornela Vištica ogorčena: Dobila sam pljusku iz rodnog grada, sram vas bilo!...

Ornela Vištica ogorčena: Dobila sam pljusku iz rodnog grada, sram vas bilo! Ovo je za tužbu

Mostarska glumica sa zagrebačkom adresom Ornela Vištica sa svojim je pratiteljima podijelila nimalo ugodnu situaciju u kojoj se našla njezina obitelj. Naime, Vištica je u podužem statusu na društvenim mrežama otkrila kako njezinu majku zastrašuju, ucjenjuju i iznuđuju predstavnici kućnog savjeta zgrade u kojoj živi.

Njezin status prenosimo u cijelosti:

I boli. Toliko toga sam ostavila dolje, toliko toga….Toliko toga za taj grad! Moja majka živi još uvijek u Mostaru, na devetom katu već 40 godina, večeras me zove uzrujana, šalje mi dokumente da su četiri predstavnika kućnog savjeta sročili takvo nepismeno, našvrljano pismo u kojem se doslovno pod svojevrsnom prijetnjom ucjenjuje moja majka i susjeda koja zajedno s mojom majkom živi u zgradi više od 40 godina (osim ratnih godina), dok još pojedini predstavnici stanara nikad nisu zakoračili u zgradu na vrhu Avenije.

Za neke sitne, bijedne novce traži se od moje majke plaćanje sanacije terase na kojoj moja majka drži pet lončanica cvijeća. Pišu da će joj zapečatiti pet lončanica. Tako je plaše, zastrašuju… iznuđuju… Četiri frajera. I da mora do točno određenog sata uplatiti novac. Sram Vas bilo. Udarajući na moju majku, udarate u moju najbolniju točku.

Što radite u zgradi pod krinkom kućnog savjeta, to trebaju kamere zabilježiti! Poželim prodati stan u kojem sam odrasla, jer mi se takvo neljudsko ponašanje i ophođenje prema jednoj ženi gadi. Ovo je za tužbu i za kontaktiranje svih odvjetnika.

“Tužno, jadno, žalosno”, “Sramotno, bezobrazno”,”Draga Ornela, nažalost to više nije Mostar u kojem smo odrasli”, Došli divlji, otjerali pitome”, “I da to boli….”, samo su neki od komentara ispod objave. Koliko je vezana za svoj rodni kraj Ornela je pokazala i u listopadu prošle godine nakon ubojstva bivšeg zapovjednika Hrvatskoga vijeća obrane u Mostaru Marka Radića Maka.

Nakon pucnjave u središtu Mostara glumica se oglasila na svom Instagramu. “Molitve. Mostar. Rođena sam ovdje. Mir, mir, mir”, napisala je glumica uz fotografiju nastalu ispred stare kuće u Mostaru, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike