Uvijek iskrena manekenka iznenadila fotkama svojih usnica pa objasnila što se dogodilo, oglasila se i jedna doktorica

Instagram

Uz fotografije koje je objavila Chrissy Teigen objasnile je što misli da joj se dogodilo, a i njezini pratitelji su iznijeli svoje teorije.

Chrissy Teigen (35) iznenadila je milijune pratitetelja na Instagramu podijelivši fotografije svojih natečenih usnica, a otkrila je što misli o čemu je riječ.

“Izgledam odlično! Nije promašaj s filerima, reći ću vam! Nije me briga! To se dogodilo nakon što sam zagrizla sumnjivu naranču. Možda su bili pesticidi izvana? Izgledam kao sočna lutka na napuhavanje, svježe raspakirana”, napisala je manekenka i voditeljica.

Objavu je komentiralo mnoštvo njezinih pratitelja, neki su joj dali savjet i rekli na što sumnjaju dok su se drugi našalili. “Cijeli Hollywood će početi tražiti tu vrstu naranče. Pazi na sebe”, “Iz osobnog iskustva ti mogu reći da se to zove narančin ili mangov dermatitis”, “Imala sam to. Ludo je”, “Nadam se da ne svrbi”, “Svi požurili u trgovinu kupiti sumnjivo voće”, komentirali su.

Oglasila se i jedna doktorica. “Alergija, naravno. Uzmi antihistamin i naravno, nemoj više jesti sumnjivo voće!”, napisala je poznata dermatologinja Sandra Lee, prenosi Dnevnik.hr

Share This Article